Policy för återköp och returer

Överblick

Vår återbetalnings- och returpolicy varar i 14 dagar. Om 14 dagar har gått sedan ditt köp kan vi inte erbjuda dig full återbetalning eller byte. För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som du fick den. Det måste också vara i originalförpackningen.

Flera typer av varor är undantagna från att returneras. Lättfördärvliga varor som tex, mat, kosttillskott kan ej returneras. Vi accepterar inte heller produkter som är intima eller sanitära varor, farliga material eller brandfarliga vätskor eller gaser. För att slutföra din retur behöver vi ett kvitto eller inköpsbevis. Det finns vissa situationer där endast partiell ersättning beviljas:

Alla föremål som inte är i sitt ursprungliga skick, är skadade eller saknade delar av skäl som inte beror på vårt fel. Alla varor som returneras mer än 14 dagar efter leverans.

Om du är osäker kontakta oss på info@örtte.se

Återbetalningar

När din retur har mottagits och inspekterats skickar vi dig ett e-postmeddelande för att meddela dig att vi har fått din returnerade artikel. Vi kommer också att meddela dig om godkännande eller avslag på din återbetalning.

Försenade eller uteblivna återbetalningar

Om du inte har fått någon återbetalning ännu, kontrollera först ditt bankkonto igen. Kontakta sedan ditt kreditkortsföretag, det kan ta lite tid innan din återbetalning publiceras officiellt. Kontakta sedan din bank. Det finns ofta en viss behandlingstid innan en återbetalning publiceras. Om du har gjort allt detta och du fortfarande inte har fått din återbetalning ännu, vänligen kontakta oss på info@örtte.se

Försäljning objekt

Endast ordinarie priser kan återbetalas. Försäljningsartiklar kan inte återbetalas.

Utbyte

Vi byter endast ut artiklar om de är defekta eller skadade. Om du behöver byta ut den mot samma artikel, skicka oss ett e-postmeddelande på info@örtte.se och skicka ditt objekt till: 4URHEALTH Nordic AB, Värmdövägen 260, 13 142 Nacka då de hanterar våra returer

Frakt returer

För att returnera din produkt ska du skicka din produkt till: 4URHEALTH Nordic AB, Värmdövägen 260, 13 142 Nacka

Du kommer att vara ansvarig för att betala för dina egna fraktkostnader för att returnera din vara. Fraktkostnader återbetalas inte. Om du får en återbetalning kommer kostnaden för returfrakt att dras av från din återbetalning. Beroende på var du bor kan tiden det tar för din utbytta produkt att nå dig variera. Om du returnerar dyrare varor kan du överväga att använda en spårbar frakttjänst eller köpa fraktförsäkring. Vi garanterar inte att vi kommer att få din returnerade vara.

Behöver du hjälp?

Kontakta oss på info@örtte.se för frågor relaterade till återbetalningar och returer.

© 2023 Örtte Sverige. All rights reserved.

(0)
X